Процеса на експлоатация не се ли измерва в километри? Аз ако му врътна 500км. на един дъх, след 3 месеца пак така, и общо за една година 5 пъти, то за 3 години тоя пуст ремък ще е опечен от мотора точно 15 пъти, за по няколко часа. През останалото време е стоял в гаража неподвижен. Е не мисля, че трябва да го сменя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеПроцеса на експлоатация не се ли измерва в километри? Аз ако му врътна 500км. на един дъх, след 3 месеца пак така, и общо за една година 5 пъти, то за 3 години тоя пуст ремък ще е опечен от мотора точно 15 пъти, за по няколко часа. През останалото време е стоял в гаража неподвижен. Е не мисля, че трябва да го сменя.
Or every 5 years, irrespective of the mileage.
Гледай къде се вписва примера, който даваш и сам преценявай.
Все таки - и при топъл климат, идеални експлоатационни условия или 0 км пробег, ремъкът трябва да се сменя на 5 години.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Айде, и тая замина за 3 дни от пускането. Уж няма пазар. Даже нямах време да ида да я видя
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4vwxdvSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеА какво ще кажеш за премахването му? Четох някъде за колеги, които са го махнали, въпреки, че надали е сложена случайно тази система.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Пазар няма за скраперите-милионници тръгващи от не знам коя си скорост там автоматици и т.н. На тази просто нямаше конкуренция, нормално да замине за 3 дни. Успех на всички, които ме питаха "може ли оглед в другиден", "може ли оглед след 1 седмица" и т.н.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеПазар няма за скраперите-милионници тръгващи от не знам коя си скорост там автоматици и т.н. На тази просто нямаше конкуренция, нормално да замине за 3 дни. Успех на всички, които ме питаха "може ли оглед в другиден", "може ли оглед след 1 седмица" и т.н.Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеЯ да ви питам дизелджиите тук - някой от форума ли е бил в Годеч за тунинг? Сива 166, 4336 регистрация.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеА какво ще кажеш за премахването му? Четох някъде за колеги, които са го махнали, въпреки, че надали е сложена случайно тази система.THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related
Comment
-
Не е само внушение. Баланс системата яде част от мощността, макар и малка особено в моменти на преход от по-ниски към по-високи обороти. Премахването и води до намаляване на инерционния момент на мотора - подобно като да олекотиш маховика.
Поради това е нормално да се забелязва по-добра динамика.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе е само внушение. Баланс системата яде част от мощността, макар и малка особено в моменти на преход от по-ниски към по-високи обороти. Премахването и води до намаляване на инерционния момент на мотора - подобно като да олекотиш маховика.
Поради това е нормално да се забелязва по-добра динамика.THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related
Comment
-
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4w4t6o
Тая да е на някой колега? Вие какво мислите. Рядко се вижда толкова опоскана от към екстри лифтова 166-ца. Не съм звънял още на собственика, не знам струва ли сиSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Comment
Comment